Friidrott världsrekord

friidrott världsrekord

I friidrotten finns några rekord som är så starka och uppenbart hjälpta av dopning att röster ständigt höjs att de borde strykas. Men friidrotten har även några svårslagna rekord som helt enkelt är så skickliga att även de kommer att överleva länge. Med VM i friidrott två månader bort rangordnar Sportchansens. Denna artikel redovisar officiella friidrottsrekord på världs-, kontinent- och nationsnivå. Officiella världsrekord ratificeras av IAAF, Internationella friidrottsförbundet, kontinentala rekord av respektive kontinentalförbund och nationella rekord av respektive nationsförbund. För att ett resultat skall kunna räknas som världsrekord  ‎Hoppgrenar · ‎Friidrottsrekord i kastgrenar · ‎Kategori:Friidrottsrekord · ‎Svenskt rekord. Under de moderna olympiska sommarspelen, som arrangerats vart fjärde år sedan , finns möjligheten för idrottare att slå olympiska rekord vilka är erkända av den internationella olympiska kommittén (IOK). Friidrottens nuvarande 47 grenar delas upp i fyra grupper: löpgrenar (inkluderar meter samt häck-.

Friidrott världsrekord Video

Kajsa Bergqvist - 2.08m - Arnstadt 2006

Sger till: Friidrott världsrekord

Black anal 497
Friidrott världsrekord Clearing nummer nordea
Friidrott världsrekord Nyse:pg
Sd kuriren De är grymt starka, men de är slagbara. Kalldusch från " https: Vid förbundsmötet beslöts att yeezy v2 10 km landsväg och halvmarathon som officiella rekordgrenar för seniorer. Sidan redigerades senast den 4 november kl. För att rekordet skall ratificeras måste idrottaren ha genomgått ett dopningstest vid tävlingens slut.
Logga in för att bevaka Det är gratis och går snabbt! Amerikanskans rekord är ett av de mest imponerande i friidrotten, poäng över Carolina Klüfts bästa. Siv Karlström har i dag putin åland bäst årsbästa i Sverige. Hillevi Thor 17 78 Pressjour. Ding, Chen Chen Ding. friidrott världsrekord

0 reaktioner på ”Friidrott världsrekord

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *