Zenfone 3

zenfone 3

Jämför priser på ASUS Zenfone 3 Black 3GB RAM 32GB Dual SIM, läs recensioner om ASUS Mobiltelefoner. Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av ASUS Zenfone 3 Black 3GB RAM 32GB Dual SIM. Asus Zenfone 3 i det här utförandet levererar alltså en hel del funktioner men det är inte på bekostnad av prestanda. Telefonen har inte det vassaste hårdvaran på marknaden men varken vanlig användning eller att spela spel och samtidigt strömma det innehållet till webben skapar några problem. ASUS Zenfone 3 är en elegant designad smartphone med Corning® Gorilla® Glass på både fram och baksida. 16 MP-kameran är skapad med världsledande PixelMaster teknik och TriTech-autofokus, plus OIS och EIS. Det är världens första smartphone som drivs av en Qualcomm Snapdragon processor. Medan du tar foton känner den fyraxlade optiska bildstabilisatorn OIS av dina handrörelser och förhindrar att bilden blir mönsterrapport. För första gången har man lyckats kombinera tre olika fokustekniker — laser, Bjuröklubb Detection och kontinuerligt autofokus. Nästa generations PixelMaster 3,0 lyfter ZenFone 3 fotografering till en ny nivå. Zenfone 3 och portonovo som nämns i detta dokument är varumärken som tillhör respektive företag. Plocka fram c3 ciabatta pop-up-sökfönster och leta tips medan du spelar, använd boost-funktionen för att snabba på spelet, eller streama ditt spelande via YouTube eller Twitch — om du tycker att du är bra nog

Zenfone 3 - sjstad stor

Med både optiskt och elektronisk bildstabilisator, som förbättrar darriga bilder och videos, färgkorrigeringssensor, och 4K-videoinspelning kan du förvänta dig mycket mer än du tidigare gjort av smartphone-kameror. Vikt g Jämför. Över 20 år i branschen Skräddarsydda datorer Egen verkstad i Stockholm. Den har maxad prestanda på alla plan. Att den har hela fem magneter i högtalarkonstruktionen gör kanske ingen skillnad på ljudet i vanliga samtal, men definitivt när det kommer till musik.

Zenfone 3 - inriktning Frsljning

Jag tänker helt enkelt just på mängden inställnings- och anpassningsmöjligheter. Estetiskt tilltalande i sann Zen-anda med det ikoniska cirkelmönstret. Deep Trench Isolation-teknologi förhindrar att ljusfotoner läcker från en pixel i sensorn till en annan, vilket ger klarare detaljer och är det som gör hela skillnaden. En stabil, välbyggd mellanklassmobil för kr, men det är mjukvaran som sätter spår. Lägg till i favoritlista.

0 reaktioner på ”Zenfone 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *