Scientologikyrkan

scientologikyrkan

Robert Dams avhopp skakade Scientologikyrkan i Danmark och väcker fortfarande uppmärksamhet i hela världen. Det började på toaletten. Som åring bodde Robert Dam i en lägenhet i Christianshavn i Köpenhamn. På toaletten hade någon klistrat upp ett vykort med en eldsprutande vulkan. Del 1. Det hela började hösten , när jag var ute och gick med min lilla flicka. En man kom förbi och frågade om jag ville göra en test för att få reda på mer om mig själv. Senare samma dag gick jag in i den s.k. Scientologikyrkan i Örebro för att göra testen. Jag hade aldrig hört talas om den kyrkan förut. Människorna där. Den fullständiga samlade kunskap som omfattar religionen Scientologi finns i mer än fyrtio miljoner talade och skrivna ord i ämnet, allt av L. Ron Hubbard, källan till och grundaren av Scientologi. I pressmeddelandet förklarade Anonymous att attackerna kommer att fortsätta för att skydda yttrandefriheten och avsluta vad vissa i gruppen anser vara ett finansiellt utnyttjande av kyrkans medlemmar. Och strömmen av avhopp fortsätter. Under en människas livstid tar sinnet intryck från syn, lukt, ljud, smak, smärta, beröring, rörelser o. Nästa vossen fälgar steg i Scientologi-religionens expansion utspelar fattas synonym på den helgade marken på Saint Hill Road, ett stenkast fattas synonym grundaren L. I allmänhet är det prepping sverige att beräkna antalet religiösa människor eftersom inte alla registrerar sig i ett trossamfund.

Scientologikyrkan Video

Uppdrag Granskning Scientologerna

Scientologikyrkan - att skta

Ron Hubbard producerade är i högsta grad enbart till för dem som lyckats nå högst inom scientologikyrkans pyramidspel. Narconon-center öppnar på respektingivande bergstopp, högst upp på det majestätiska Ojai, Kalifornien. I nästa kurs får personen sitta orörlig medan "tränaren" distraherar honom eller henne samtidigt som de ska läsa upp slumpvisa textfraser. En person som genomgår auditering anses vara preclear. En stor del av verksamheten för nyrekryterade medlemmar går ut på att värva ytterligare nya medlemmar vilket ger bonus och avdrag på de egna kurskostnaderna. Tusentals möts i Scientologins andliga huvudstad i Clearwater, Florida, för en fantastisk helg av firande för att hedra religionens grundare — L. New Age är en strömning av idéer med inslag av teosofi, ekosofi och astrologi som förespråkar en holistisk världsbild med tonvikt på människans

Scientologikyrkan - mtt

Kulter och sekter - Ett allvarligt samhällsproblem Hur fungerar en sekt. Celebrity Centre i Hollywood. Det finns oberoende, mer liberala, scientologiska organisationer som fördömer scientologikyrkans metoder. Kritiker menar att skalan används som en metod att undertrycka medlemmarnas känslor, eftersom känslor som sorg och medlidande är lågt placerade på skalan [ 13 ] och till och med att skalan skulle användas för att frånta folk deras rättigheter, eftersom L. Som åring bodde Robert Dam i en lägenhet i Christianshavn i Köpenhamn.

0 reaktioner på ”Scientologikyrkan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *