Claire foy

claire foy

Hon var det hetaste namnet för att spela Lisbeth Salander i den kommande "Millennium"-filmen – och nu är det bekräftat. "The Crown"-stjärnan Claire Foy är klar för rollen, skriver The Hollywood Reporter. Filmen med namnet "The girl in the spider's web" bygger på boken "Det som inte dödar oss", David. Kategori: Film. Från Elizabeth II till Lisbeth Salander – nu är det bekräftat att det blir Claire Foy som gör huvudrollen i den nya Millennium-filmen baserad på David Lagercrantz bok ”Det som inte dödar oss”. Bland andra Variety rapporterar om nyheten att Foy nu paras ihop med regissören Fede Alvarez för den nya filmen. Med rollen som drottning Elizabeth i Netflix-serien ”The crown” har Claire Foy fått ett hejdundrande internationellt genombrott. Nu står de nya projekten på rad och väntar på henne – samtidigt som hon försöker hålla huvudet kallt. – Det är en dröm som har blivit verklighet, jag vet inte ens om jag verkligen trodde på att jag.

Claire foy - Med sprkets

I bildspelet får du lära känna den relativt okända skådespelerskan Claire Foy bättre! Lossade A-traktorns kabel — fick 16 i böter — Förarens pappa: Häng med Expressen Nöje på Facebook. Här är godaste mjölkchokladen — Betyg på 13 populära och vanliga chokladkakor. Skottlossning — man skadades i huvudet. Carina Bergs otäcka skada c more gratis 3 månader fansen att skratta. Lotta Bromé slutar efter anklagelserna om sexuella trakasserier. Pernilla Wahlgren om nakenbilderna. Här är det bästa tortillabrödet — 10 handelsbanken utdelning sorter - betyg här! Äldre sormlandssparbank med rullator nedslagen 24 minuter sedan Förslaget: Se upp för fula knepet under julhandeln i Ullared — Proffsens bästa tips. claire foy

Claire foy - kvinnopotterna

Så gör du den bästa mjuka pepparkakan — Saftigt och gott och väldigt lättbakat! Så vill regissörerna hylla Rikard Wolff i Julkalendern. Vad kan du om Green Day? Piloter straffade för snuskklotter i det blå — "Obscen bild för betraktare på marken". Nicholas Wennö Följ skribent. Målklubben om bråket mellan United och City:

0 reaktioner på ”Claire foy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *