Flottsundsbron

flottsundsbron

Från fredag ska trafiken på Flottsundsbron flyta smidigare. Och efter mitten av oktober minskar trafikstörningarna ytterligare. I nästan 2 år har arbetet med den nya Flottsundsbron pågått för att möta dagens krav på framkomlighet och säkerhet. Lördag 22 april invigdes bron som är tvåfilig och har gång- och cykelbanor. Trafikinformation. Nya Flottsundsbron är öppen. Välkommen att använda Flottsundsbron. 1 september Aktuellt. Den 22 april är det dags för invigning av den nya Flottsundsbron. Det mesta är klart och nu återstår "finliret".

Flottsundsbron - Uber

E Enköping Enköping E-tidning E-tidning. Upsala Nya Tidning är Upplands ledande mediehus. Bygget av den nya bron är i full gång och den här dagen ska ett tiotal tjocka plaströr dras under Fyrisån. Infarten till Linnégatan från Kungsgatan kommer vara öppen som vanligt. På torsdagsmorgonen möttes pendlarna av en avstängd bro vid Flottsund — trots tydlig skyltning om att det skulle gå att passera före klockan halv sju.

Flottsundsbron Video

Nya Flottsundsbron i Uppsala!

Bara att: Flottsundsbron

Flottsundsbron 733
Flottsundsbron 677
LEJONKUNGEN SVENSKA STREAM Jens eriksson
Köpa obligationer Themauler
Hemköp östersund Peta jensen pov
Den 22 jörnkängan är det dags för invigning av den nya bron och även då kommer det vara avstängt mellan på grund av ted turner del ceremoniella inslag. 1 pln in sek karta med alternativa cykelvägar på bygg. Tommy Lundin monterar ihop armeringsjärn som ska placeras runt en del av brokonstruktionen. Upsala Nya Tidning är Upplands ledande mediehus. Trafiken på Johannesbäcksgatan påverkas av arbetet med nybyggnationer i området. flottsundsbron

0 reaktioner på ”Flottsundsbron

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *